Hot News
Până în 2030, alte trei noi linii de metrou se vor deschide în Moscova
20/02
MAE ecuadorian confirmă: Nu vom trimite tehnică militară în Ucraina
20/02

Autoritățile din Crimeea, despre punctul de cotitură în soarta Peninsulei

Liderul Crimeii, Serghei Aksionov/ Foto: RIA Novosti

Liderul Crimeii, Serghei Aksionov, a declarat că ceremonia de bun rămas de la soldații căzuți la Kiev, în timpul loviturii de stat din 2014, a devenit un punct de cotitură în viața Peninsulei, relatează Gazeta.ru.

Într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram, el a precizat că ceremonia de rămas bun de la soldații care au căzut, în 2014, ca urmare a Maidanului din Kiev, s-a desfășurat în centrul orașului Simferopol (capitala Crimeii – n.r.), în prezența unei mulțimi mari de oameni.

„Sute de oameni au purtat lumânări și flori. Din multe puncte de vedere, a fost un punct de cotitură. Crimeenii s-au convins, în sfârșit, că în Ucraina nu există autorități și lege, la fel cum nici țara nu există. Și că numai noi înșine și numai împreună cu Rusia ne putem apăra pământul și familiile de război și de o mare vărsare de sânge”, a comentat Aksionov despre evenimentele de acum zece ani.

Anterior, Aksionov declarase că soarta lumii întregi depinde de încheierea cu succes a operațiunii militare speciale ruse.

Potrivit acestuia, statele occidentale promovează activ sloganuri despre pace. Dar istoria a arătat că, în realitate, Statele Unite și aliații săi „recunosc doar forța”.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Această ceremonie este un gest de mulțumire și de respect pentru cei morți la Kiev în 2014. Întotdeauna am admirat la poporul rus felul în care își comemorează eroii, faptul că nu-i uită niciodată, că tinerii și copiii primesc o educație patriotică, învață istoria și sunt implicați în activități de omagiere a eroilor patriei. Toate acestea, ca și impresionantele monumente dedicate lor, demonstrează că jertfa lor n-a fost zadarnică. De la Simferopol, Sfântul Luca al Crimeii veghează întreaga Peninsulă. Pacea, în viziunea Statelor Unite, este o noțiune abstractă. Cine mai aduce vorba azi de pace și o dorește cu adevărat, ori e stigmatizat, ori este acuzat că face parte din tabăra lui Putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068