Hot News
Diplomat: Occidentul a sperat că Rusia nu se va ridica în apărarea Donbassului
25/02
Confiscarea activelor rusești. Ministrul Siluanov: Răspunsul Rusiei va fi simetric
26/02

Săptămâna Modei de la Moscova va avea loc între 1 și 8 martie

Foto: epochtimes.ru

Noile colecții ale designerilor ruși și străini pot fi văzute în Sala Centrală de Expoziții ”Manej” și în Pavilionul nr. 75 de la Complexul Expozițional VDNH, relatează agenția TASS, citând un comunicat publicat pe site-ul oficial al primarului Capitalei.

„În perioada 1 – 8 martie, săptămâna modei de la Moscova va avea loc pentru a doua oară în capitală. Noile colecții ale designerilor ruși și străini pot fi văzute în Sala Centrală de Expoziții ”Manej” și în Pavilionul nr. 75 de la VDNH, ca parte a Expoziției și Forumului Internațional „Rusia”, se spune în comunicat.

Vor fi prezenți cu colecțiile lor creatori de modă din Moscova, Sankt Petersburg, Murmansk, Ulan-Ude, din alte orașe ale Rusiei. La aceste prezentări vor participa, în virtutea acordurilor bilaterale de cooperare semnate la BRICS+ Fashion Summit, și designeri străini.

În cadrul Săptămânii de Modă de la Moscova, oaspeții sălii ”Manej” vor putea participa la prelegerea „Trecutul, prezentul și viitorul modei în Rusia”. Vor avea loc dezbateri publice, discuții și lecți, profesioniști din industria modei vor analiza cum înveți să prognozezi tendințele în modă, se va vorbi despre amprenta rusă în moda mondială, despre trendurile momentului în multimedia, modă digitală și multe altele.

Spectacolele mărcilor rusești și străine vor fi transmise pe rețeaua de socializare VKontakte. Au fost primite 1.038 de cereri de la designeri din 151 de orașe din 72 de regiuni ale Rusiei pentru a participa la Săptămâna Modei de la Moscova. Cererile lor au fost revizuite de un consiliu de experți, astfel că doar aproximativ 120 de designeri au primit invitații pentru a participa la prezentări de modă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Sunt convinsă că vor fi prezentate creații frumoase, de bun gust, că despre ,,creațiile” occidentale ne-am convins. Occidentul ar putea să-și numească parada modei ca ,,Parada ororilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091