Hot News
Putin a aprobat sarcinile de dezvoltare științifică și tehnologică a Rusiei timp de 10 ani
29/02
Deputații din Transnistria au cerut Rusiei să ia măsuri pentru protejarea regiunii
29/02

S-a cerut destituirea lui Macron pentru declarațiile despre Rusia

Foto: pixabay

Parlamentul francez trebuie să-l destituie pe președintele Emmanuel Macron, a scris liderul partidului Les Patriotes, Florian Filippo, pe rețeaua de socializare X, relatează 360tv.ru.

În opinia sa, Macron își urăște țara și intenționează să o tragă în al Treilea Război Mondial.

„Pentru ca parlamentarii să facă, în sfârșit, ceva, înaintăm o petiție națională! Există în Constituție un articol care cere ca problemele legate de război să fie supuse votului. Și, în sfârșit, articolul 68: destituirea lui Macron!” – a adăugat Filippo.

La Paris s-a desfășurat, luni, o conferință dedicată ajutorului pentru Ucraina. La sfârșitul lucrărilor, Macron a anunțat că participanții la întâlnire au analizat posibila trimitere de militari din Europa pe teritoriul Ucrainei, dar nu au putut ajunge la un consens. Totuși, majoritatea liderilor europeni s-au grăbit să anunțe că nu iau în considerare o astfel de posibilitate.

Ulterior, premierul francez Gabriel Attal a precizat că militarii francezi ar putea asigura protecția granițelor Ucrainei și formarea militarilor ucraineni.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Macron era s-o încaseze de la fermieri și tot nu s-a potolit. După declarațiile iresponsabile de la Paris, francezii sunt îndreptățiți să ceară demisia lui. Merită și două palme peste creasta lui de cocoș galic arogant și jumulit. Cum să nu-l susțină pițiponcul Atall? Doar ambii sunt absolvenți ai programului ,,Tineri lideri globali”, un program de spălat creierele inițiat de Schwab. Dacă vrea să-și trimită cetățenii pe frontul din Ucraina, nu are decât! Președintele Vladimir Putin a anunțat în discursul său anual către națiune că ,,Forțele nucleare strategice ale Rusiei sunt într-o stare deplină de pregătire.” Și n-a glumit!
    Glumă care a circulat acum câteva luni, dar e de actualitate: Macron a anunțat că trimite trupe în Ucraina ca să lupte împotriva rușilor, dacă e nevoie. Noaptea i-a apărut în vis Napoleon, avertizându-l: ,,Boule, nu te duce și tu peste ruși că eu am pățit-o!”
    Da, Macron să nu uite că rușii au ajuns până la Paris de două ori și o dată la Berlin. Aviz amatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875114