Hot News
Cum au votat noi regiuni ale țării la alegerile prezidențiale din Rusia
17/03
Putin: Alegerile au dovedit coeziunea poporului multinațional al Rusiei
18/03

Acțiunea opoziției împotriva alegerilor prezidențiale a eșuat

Dinamica creșterii prezenței la vot de la vineri (rândul de jos) până la duminică/ Foto: t.me/warfakes

Evoluția creșterii prezenței la urne a urmat o cale firească, indiferent de „scenariile” opoziției

Fake: Acțiunea opoziției împotriva alegerilor prezidențiale a condus la rezultate uluitoare; numai la Moscova, au participat la ea un sfert de milion de oameni, relatează canalele de opoziție de pe rețeaua Telegram.

Adevăr: Datele privind prezența la vot indică exact contrariul. Încercările opoziției de a destabiliza situația nu au afectat desfășurarea alegerilor și nu au antrenat o explozie a prezenței la vot, în cadrul acțiunii ”Amiază”, în ultima zi a procesului electoral, adică duminică, scrie canalul warfakes de pe rețeaua Telegram.

După cum au anticipat analiștii, pe parcursul celor trei zile de vot, numărul alegătorilor a crescut uniform. În prima zi (vineri) prezența la urne a fost de 25%, în a doua (sâmbătă), de 55,10%. Iar duminica, Comisia Electorală Centrală a anunțat o cotă de participare totală de peste 70% (informații până la 15,45, ora Moscovei). În aceste cifre a fost inclus și votul electronic de la distanță, care reprezintă 0,8%. În toate cele trei zile, principala creștere a prezenței la urne s-a produs între orele 12:00 și 16:00. Pe 15 martie, această cifră a fost puțin peste 17,5%, pe 16 martie -în jur de 13%, pe 17 martie – doar aproximativ 6%.

Campania de presă a „opoziției liberale” despre votul de protest a eșuat. Până duminică la prânz nu a existat o creștere a prezenței la vot. Propagandiștii opoziției au fost nevoiți să fabrice toată ziua știri false pe tema protestelor împotriva alegerilor prezidențiale din Federația Rusă pentru a-și justifica cumva activitatea în ochii sponsorilor occidentali.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Opozanții ăștia nici nu trebuie luați în seamă. Sunt ridicoli. Toate acțiunile lor au eșuat. Dacă prin intelect sau realizări n-au ieșit în evidență, atunci sigur s-au remarcat prin prostie. Vor urma tot felul de declarații din SUA și Occident, toate îndreptate împotriva președintelui Putin. Rezultatele extraordinare ale alegerilor, procentul mare al celor care l-au ales pe Vladimir Putin vor declanșa în curând o avalanșă de ură și minciuni din partea lor. N-au crezut în patriotismul poporului rus, n-au crezut că rușii vor sta strânși uniți în jurul lui Putin. Acum pot lătra până nu mai pot. Important este că Vladimir Putin a fost reales președinte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875086