Hot News
Schimburile comericale dintre Rusia și țările vecine a atins un nivel record
21/03
Nebunie. În Franța se vorbește despre previziunile lui Merkel și Sarkozy privind Ucraina
22/03

Mesajul adresat de Putin cetățenilor după alegerile prezidențiale

Președintele rus, Vladimir Putin/ Foto: kremlin.ru

Șeful statului, Vladimir Putin, a adresat un mesaj cetățenilor la încheierea alegerilor prezidențiale. Agenția TASS a publicat textul integral al discursului.

Dragi cetățeni ai Rusiei! Dragi prieteni!

Astăzi au fost anunțate rezultatele oficiale ale votului din cadrul alegerilor prezidențiale din Rusia. S-a încheiat o campanie electorală extrem de importantă pentru țara noastră, pentru societate și cetățeni.

Fiecare candidat a avut propria lui abordare pentru rezolvarea problemelor concrete. Toate propunerile constructive, toate ideile care au găsit ecou în rândul alegetărilor le vom folosi obligatoriu în activitatea noastră comună în intersele dezvoltării țării.

Campania care a trecut a fost tensionată și extrem de responsabilă, pentru că, în mare măsură, alegeam calea pe care Rusia va merge mai departe, alegeam viitorul pentru sine și pentru copiii noștri. Iar însemnătatea acestui eveniment a fost înțeleasă de majoritatea absolută a alegătorilor care au venit la vot.

Încă o dată, mulțumesc tuturor celor care au participat la vot, indiferent pentru cine ați dat votul vostru. Esențial este că ați demonstrat că respectați datoria voastră civică, prețuiți libertatea de alegere și vocea voastră, iar fiecare vot, repet, a fost de mare importanță.

Dragi prieteni!

Vă mulțumesc pentru susținere. Pentru mine acest lucru este mai important decât o victorie oficială în alegeri. Este sprijinul pentru cursul politic și economic al țării noastre, pentru rezultatele noastre comune, care, desigur, trebuie să fie mai multe, dar ele fac deja astăzi Rusia și mai puternică și mai independentă.

Câteva cuvinte despre activitatea comisiilor electorale de la toate nivelurile. Ca întotdeauna, ați acționat clar, competent, pe principiile transparenței și în strictă conformitate cu legea, iar în teritoriile noastre istorice, membrii comisiilor electorale au fost un exemplu pentru alegători, dând dovadă de curaj și dârzenie.

Dragi prieteni!

Mulțumesc tuturor pentru încredere. Voi face tot ce va depinde de mine pentru justifica această încredere. Sunt conștient de faptul că un asemenea nivel de încredere ridică și responsabilitatea pentru Rusia, pentru bunăstarea poporului nostru, reclamă o și mai mare dăruire și eficiență atât din partea mea personală, cât și a întregii noastre echipe.

Vom face totul pentru ca amplele proiecte și programe naționale, pe care le-am detaliat recent în Mesajul meu, să fie transpunse în viață

Alegerile au demonstrat că Rusia de astăzi este o familie mare și prietenoasă. Mergem împreună pe drumul istoric ales de noi. Încrezători în sine, în forțele noastre și în viitorul nostru.

Mulțumesc.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Mulțumim. Alături de Vladimir Putin poporul rus le va birui pe toate. Nimeni și nimic nu le va împiedica mergerea pe drumul ales. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048