Hot News
Presa: Trump a declarat că poate forța Ucraina să cedeze Crimeea și Donbassul
08/04
MAE: Presa occidentală, sfătuită să nu scrie despre numărul victimelor atacului terorist de la Crocus
08/04

NATO a atentat la suveranitatea digitală a Rusiei

Maria Zaharova/ Foto: RIA Novosti

Încercările structurilor NATO de a încălca suveranitatea digitală a Rusiei au eșuat, a declarat reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, citată de 360tv.ru.

„[structurile] NATO conduse de Statele Unite <…> sunt angajate în cenzură și segregare pentru a-și menține, după cum ei spun, propria dominație și propria exclusivitate în mediul digital. Faptul că au ajuns în propriul punct mort este, de asemenea, evident”, a arătat diplomatul când a răspuns la o întrebare despre încercările de atentate externe la suveranitatea digitală a Federației Ruse. Iar asta în timp ce blocul însuși vorbește despre „susținerea democrației și a libertății”, a subliniat Zaharova.

„De fapt, ceea ce fac ei este exact opusul: atacând și distrugând acele baze democratice pe care au funcționat, de altfel, mijloacele de informare în masă, comunitatea jurnalistică și blogosfera”, a spus Zaharova, într-un discurs susținut la premiul naținal ”Fenix”.

Dar Alianța Nord-Atlantică nu a reușit să distrugă suveranitatea digitală a Rusiei, a subliniat reprezentanta oficială a MAE rus.

Anterior, Zaharova a declarat că, în contextul confruntării cu NATO, Rusia este pregătită pentru orice evoluție a evenimentelor. Potrivit spuselor sale, obiectivul principal al Alianței este Rusia, iar Ucraina a devenit, pentru NATO, doar un instrument de luptă.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Nici NATO și nici SUA nu vor reuși să încalce suveranitatea Rusiei, indiferent că este digitală sau de altă natură. Rusia a răbdat până acum, însă răbdarea a ajuns la limită. Iar Rusia e pregătită, chiar foarte bine pregătită și așteaptă.
    Întrebarea zilei pentru NATO:
    – Ce faci în caz de explozie nucleară?
    Răspuns:
    – Te uiți la ea, că alta nu mai ai ocazia să vezi!

  2. Ilie Neacsu spune:

    Apusul este leul rănit din junglă. Este imprevizibil și periculos. Dar nu mai are forța de altă dată. Ușor, ușor, leul rănit se prăbușește. Și Lumea va intra într-o nouă etapă. Dorită de toate popoarele iubitoare de pace, de libertate, de tradiții, de moralitate, de credință !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091