Hot News
Asociația Bibliotecilor Americane i-a susținut pe naziștii ucraineni
15/04
La ONU, Rusia a cerut Israelului „să ia un exemplu” de la Iran și să renunțe la escaladare
15/04

Răspunsul MAE rus la îndemnul ambasadorului israelian de a condamna atacul Iranului

Maria Zaharova/ Foto: URA.ru

Israelul nu a condamnat nici măcar o dată atacurile Ucrainei asupra regiunilor rusești, ba dimpotrivă, a susținut acțiunile teroriste ale autorităților ucrainene, a declarat reprezentanta oficială a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, ca răspuns la afirmația ambasadorului israelian despre condamnarea atacului nocturn al Iranului, relatează URA.ru.

Iranul a lansat un atac masiv asupra întreprinderilor militare din Israel. Ambasadorul Israelului în Rusia, Simone Halperin, a spus că se așteaptă din partea Moscovei condamnarea acțiunilor iraniene.

„Simone, amintește-mi, când a condamnat Israelul cel puțin un atac lansat de regimul de la Kiev asupra regiunilor rusești? Nu-ți amintești? Nici eu”, a scris Maria Zaharova pe canalul ei Telegram.

Reprezentanta MAE a adăugat că, în loc să condamne atacurile teroriste din Ucraina, Israelul a sprijinit acțiunile liderului ucrainean Volodimir Zelenski îndreptate împotriva civililor ruși. Ea a subliniat că din cauza autorităților ucrainene an de an mor civili și este distrusă infrastructura civilă.

În noaptea de 14 aprilie, Iranul a lansat un atac masiv asupra unor obiective militare din Israel. Oficialii americani spun că Iranul a lansat 185 de drone și 36 de rachete.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Multe pretenții are Israelul ăsta! Își închipuie că toată lumea se învârte în jurul lui și trebuie să-i accepte orice. Se plânge că au fost distruse câteva obiective militare? Dar despre uciderea intenționată a miilor de palestinieni ce are de spus? Sau despre uciderea rușilor de către regimul de la Kiev a spus ceva? Și cu ce drept vine să impună Rusiei ce trebuie să spună? A dorit să afle poziția Rusiei? I-a spus-o direct doamna Zaharova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2849613