Hot News
Peskov: Sancțiunile asupra metalelor rusești vor lovi în interesele celor care le-au introdus
16/04
A fost numit noul ambasador al Rusiei în România
16/04

General francez în retragere: Putin va duce în liniște și calm operațiunea specială la victoria finală

Foto: topwar.ru

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va duce în liniște și calm operațiunea specială până la victoria finală. În confruntarea ruso-ucraineană, forța este de partea Moscovei, este de părere generalul francez în retragere Dominique Delavard, citat de topwar.ru.

În opinia lui, conducerea rusă are suficiente atuuri pentru a duce la sfârșit ceea ce a început și pentru a obține rezultatul dorit.

Potrivit generalului francez, conflictul ucrainean are nu doar o latură militară. O componentă importantă o reprezintă, de asemenea, economia. Acțiunile militare din Ucraina nu mai sunt de mult privite ca un conflict regional, cu însemnătate doar pentru Europa de Est. Ele sunt deja o problemă de proporții globale. În realitate, Rusia luptă în zona operațiunii militare speciale pentru o lume multipolară, care să înlocuiască lumea unipolară, unde rolul de hegemon aparține Statelor Unite.

”Treptat și pe nesimțite Rusia câștigă această bătălie”, este de părere generalul francez în retragere.

În opinia lui, acest lucru indică, printre altele, faptul că economiile occidentale nu sunt pregătite pentru situația creată.

De-a lungul timpului, Delavard a dat dovadă de consecvență în opiniile și declarațiile sale. Astfel, în septembrie anul trecut, generalul a susținut că Moscova va pune capăt conflictului armat împotriva regimului de la Kiev în propriile sale condiții.

”Nu există nicio speranță pentru Ucraina”, a declarat, atunci, plin de convingere generalul francez în retragere.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cred că soarta Ucrainei a fost mai demult pecetluită. Zelenski a fost amăgit sau s-a lăsat prea mult timp amăgit, deși toată lumea vedea că lupta lui e pierdută. Acum, personajul principal a devenit Israelul. Ce se a întâmpla cu Ucraina? Poate va fi o nouă Iugoslavie. Minoritățile etnice acuză Kievul de discriminare, iar Zelenski nu a fost receptiv la aceste acuzații. Din contră, nu a manifestat nici toleranță și nici nu le-a respectat drepturile. Și mai are tupeul să ceară integrarea în UE, când el masacrează minoritățile ruse din Ucraina, iar celor maghiare și române le sunt refuzate drepturile. Pentru Zelenski, toleranța față de alte etnii sau alte confesiuni este zero. De aceea cred că Ucraina va avea soarta Iugoslaviei. Președintele Putin va duce în liniște și calm operațiunea specială până la victoria finală pentru că este un om calm și echilibrat. Și pentru că așa e corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2847451