Hot News
A fost arestat agentul ucrainean care a aruncat în aer mașina fostului locotenent SBU
19/04
Medvedev: Occidentul a luat, probabil, decizia de a-l lichida pe Zelenski
20/04

Lavrov: Acțiunile militare nu vor înceta în Ucraina nici chiar pe durata negocierilor

Serghei Lavrov/ Foto: URA.ru

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a exclus posibilitatea ca Rusia să ia o pauză în privința acțiunilor militare din Ucraina chiar în condițiile reluării negocierilor. Potrivit spuselor sale, acest lucru are legătură cu actualele realități și cu lipsa de încredere față de conducerea de la Kiev, relatează URA.ru.

„Am spus că suntem gata [de negocieri]. Dar, spre deosebire de povestea de la Istanbul, pe durata negocierilor nu vom lua nici o pauză în privința acțiunilor militare. Procesul trebuie să meargă înainte. În al doilea rând, realitățile de pe teren au devenit, firește, cu totul altele, considerabil altele. Iar de aceste realități trebuie să se țină seama”, a spus Lavrov într-un interviu pentru posturile de radio Sputnik, Komsomolskaia Pravda și Govorit Moskva.

Șeful MAE a subliniat, de asemenea, că este vorba nu doar de poziția trupelor, dar și de amendamentele aduse Constituției, de intrarea în componența Rusiei a noilor regiuni. Potrivit lui Lavrov, Rusia nu are încredere în conducerea de la Kiev.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Rusia nu trebuie să aibă încredere nici în conducerea de la Kiev, nici în conducerile țărilor occidentale, dar mai ales să nu se încreadă niciodată în SUA. O pauză în acțiunile militare nu se pune în discuție. Dar poporul rus poate închina un pahar în cinstea țărilor ostile pentru că acțiunile lor anti-ruse l-a unit și mai mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2856955