Hot News
Putin: Soarta umanității a fost decisă în bătăliile grandioase de lângă Moscova și Leningrad, de la Rjev, Stalingrad, Kursk și Harkov
09/05
Interviul acordat de Serghei Lavrov postul TV bosniaco-sârb „ATV” (Moscova, 5 mai 2024)
09/05

Zaharova: Ambasadorii „neprieteni” nu sunt lăsați să se ocupe de activități subversive

Foto: smotrim:ru

Rusia nu le permite de mult ambasadorilor din țările neprietenoase să desfășoare activități subversive „de amploarea cu care sunt ei obișnuiți”, a declarat reprezentanta oficială a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citată de Smotrim.ru.

Potrivit spuselor sale, popoarele dintr-o serie de țări ar trebuie să-și pună întrebarea ce fac în Rusia ambasadorii lor care nu au venit la ceremonia de învestire a președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Ea a precizat că acești diplomați nu și-au îndeplinit ”funcția de bază”, și anume să fie prezenți la ceremonii oficiale, să dezvolte contacte, să comunice”.

Zaharova a subliniat că, aici, ambasadorilor țărilor neprietenoase „nu li se permite, în mare parte, să se ocupe” de activități subversive.

„Iar de amploarea cu care ei s-au obișnuit cu siguranță nu sunt lăsați și destul de demult”, a adăugat reprezentanta oficială a MAE rus.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Ambasadorii țărilor ostile care nu au fost prezenți la ceremonia de investire a președintelui Putin nu sunt ambasadori, ci doar niște figuranți. Ca reprezentanți oficiali ai unei țări, nu și-au respectat îndatoririle de diplomați, iar ca oameni au dat dovadă de lipsa educației și a bunului simț. Lipsa coloanei vertebrale îi transformă în biete târâtoare. A fost un gest josnic și mîrlănesc din partea lor și din partea țărilor pe care le reprezintă. Îmi vine acum în minte Pilda celor chemați la cină din Evanghelia după Luca, cap. 14. La o mare cină au fost poftiți mulți oameni. Unii dintre ei au găsit diferite scuze pentru a refuza invitația. Acești ambasadori de carton nici nu cred că au fost capabili să ofere o scuză. Pur și simplu nu au vrut să fie părtași la bucuria poporului rus și a președintelui Putin. Se poate numi răutate, invidie, prostie. Cât de tragic este ca omul să coboare la un asemenea nivel! Ambasadorii neprieteni n-ar mai trebui invitați niciodată la evenimente pentru că nu merită această onoare. Zice Domnul: ,,Când faci un ospăț, cheamă pe săraci, pe neputincioși, pe șchiopi, pe orbi și fericit vei fi că nu pot să-ți răsplătească. Căci ți se va răsplăti la învierea drepților.” (Luca 14, 13-14)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2858866