Hot News
Suleiman Kerimov își vinde avionul privat
12/12
La Moscova, a fost inaugurat monumentul lui Soljenițîn
12/12

”Sberbank” își schimbă numele?

”Sberbank” (cea mai mare bancă din Rusia – n.r.) devine tot mai mult o companie tehnologică, de aceea nu este exclusă o schimbare a denumirii, a declarat Gherman Gref.

”Evident, astăzi am devenit ceva mai mult decât o bancă, suntem deja un ecosistem destul de mare”, a explicat el, citat de RIA. În același timp, șeful companiei a precizat că subunitățile financiare își vor păstra numele de bancă, așa cum cere legea.

”Chestiunea se află în fază de dezbatere și, prin urmare, este prea devreme să vorbim despre ceva concret”, a adăugat Gref.

Pe de altă parte, Gref a subliniat că ”Sberbank” nu intenționează să cumpere ”Alfa-bank”, pentru că piața are nevoie de astfel de concurenți. Declarația vine în contextul în care, marți, ”Financial Times” a scris, citând șapte surse, că proprietarii ”Alfa-bank”, în special Mihail Fridman, ar fi discutat cu VTB și grupul italian ”Unicredit” posibilitatea vânzării băncii. ”Alfa-bank” a dezmințit, la rândul ei, aceste informații, declarând că nu există nici un fel de negocieri sau discuții în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089