Hot News
Putin și Trump au vorbit la telefon o oră și jumătate
04/05
Șeful OMV, despre proiectul Nord Stream-2
05/05

Prognoza unui astrolog: Ce se va întâmpla cu Rusia în 2019

Astrologul Alexandr Litvin/ Foto: RIA Novosti

2019 va fi pentru Rusia un an stabil, marcat de succese pe arena internațională, a apreciat astrologul Alexandr Litvin în prognoza lui pentru anul în curs.

Alexandr Livtin este considerat un astrolog puternic. În lunga sa activitate pe acest tărâm, el a lansat numeroase previziuni, multe dintre ele dovedindu-se adevărate profeții. Recent, el a alcătuit prognoza pentru 2019, scrie publicația online Expressnovosti.

În opinia lui Litvin, 2019 nu va fi pentru Rusia un an simplu, dar va fi stabil. Presiunile din afara vor continua și anul acesta, dar țara s-a adaptat, deja, destul de bine la factorii externi, ceea ce înseamnă că, într-un final, Moscova va reuși să-și atingă obiectivele fixate. În același timp, ea trebuie să se bazeze doar pe propriile forțe.

Spre sfârșitul anului, este posibilă o încălzire a relațiilor cu statele europene, obosite de confruntarea cu Rusia, dar, și de războiul sancțiunilor. Nu se va ajunge chiar la anularea sancțiunilor, dar, vor începe să apară premise în acest sens.

În ceea ce privește restul lumii, în opinia astrologului rus, Statele Unite, dar și unele dintre țările europene, se vor confrunta cu o serie de probleme economice. Țările asiatice, dimpotrivă, vor cunoaște o dezvoltare stabilă și vor progresa. În special, India și China, care își vor continua creșterea economică. Teama de un război mondial va reține puterile mondiale de la conflicte militare deschise, una împotriva celeilalte, dar conflictele locale nu se vor termina. Tensiunile din Orientul Mijlociu, dar și confruntarea din Donbass nu vor înceta în 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875015