Hot News
Cercetător rus, despre mutațiile noului coronavirus
22/05
Rosarhiv a deschis accesul la documente despre al Doilea Război Mondial
22/05

Guvernatorul și medicul șef i-au luat apărarea asistentei medicale în costum de baie din Tula

Foto: tula.kp.ru

Asistenta medicală din Tula, care și-a îmbrăcat un costum transparent de protecție peste lenjerie, a fost susținută de guvernatorul regiunii Tula, Aleksei Diumin și medicul-șef al spitalului.

Anna Savișceva, medicul-șef al Spitalului clinic regional Tula, a declarat pentru RIA Novosti că asistenta este o angajată bună și profesionistă; ea oferă asistență la un nivel destul de ridicat. În clinică, munca ei este apreciată în mod deosebit.

Potrivit medicului-șef, când fotografia fetei a apărut pe Internet, guvernatorul a contactat-o pentru a o susține. Aleksei Diumin a ajuns la spital și le-a mulțumit, pentru muncă, tuturor medicilor și, în special, acesteia. „Poziția lui este că medicii merită recunoștință pentru munca lor și nu cenzurarea aspectului lor, a spus Savișceva. Aceasta este și poziția spitalului nostru. Le apreciem, le mulțumim și avem grijă de angajații noștri care, cu riscul propriei vieți, salvează oameni.” Asistenta continuă să lucreze în spital.

O fotografie cu fata în costum transparent a apărut, inițial, pe site-ul unui ziar local. Poza a fost trimisă de unul dintre pacienți. Potrivit acestuia, pacienții nu au avut nimic împotriva unui asemenea costum.

Fata însăși și-a explicat ținuta prin faptul că într-un costum de protecție este foarte cald, mai ales dacă trebuie să mai pui un halat sub el. Așa că a ieșit din situație – a îmbrăcat doar lenjerie.

Unii dintre specialiști sunt de părere că, în acest caz, se poate vorbi și despre o interesantă experiență din punctul de vedere al psihoterapiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875093