Hot News
Vladimir Putin: 75 de ani de la Marea Victorie. Răspunderea noastră comună față de istorie și viitor
19/06
Importante rezerve de apă dulce, descoperite în Crimeea
20/06

Asistenta în bikini a devenit imaginea unul brand din lumea modei

Nadejda Jukova/ Foto: kp.ru

”Asistenta în bikini”, Nadejda Jukova, a devenit imaginea unui brand de vestimentație sport – Zasport. Fotografii ale tinerei în echipament de fitness și costume de sport au apărut pe pagina oficială a firmei de pe Instragram, relatează Rambler.

Fondatoarea brandului, Anastasia Zadorina, a explicat că ”asistenta în bikini” a devenit unul dintre simbolurile ”erei coronavirusului”.
”O fată tânără, frumoasă și foarte curajoasă, care avut o mare contribuție în lupta împotriva Covid. O vom implica în activitățile noastre sociale din cadrul programului ZA POMOȘCI (pentru ajutor, n.r.), demarat în martie anul curent”, a anunțat Zadorina.

Ea a arătat că brandul intenționează să acorde sprijin Spitalului clinic regional din Tula, unde lucrează Nadejda Jukova.

Fotografiile postate pe rețelele de socializare de Nadejda Jukova și nu numai, în care tânăra asistentă a apărut, într-un salon cu bolnavi Covid-19, îmbrăcată în costum de protecție transparent, sub care avea doar un costum de baie, au devenit virale. Fata a explicat că a recurs la această soluție pentru că în respectivele costume este foarte cald. Părerile privind gestul asistente s-au împărțit: conducerea spitalului i-a făcut, inițial, observație, în timp ce utilizatorii de internet și colegii i-au luat apărarea. Asistenta a fost susținută și de guvernatorul regiunii, Aleksei Diumin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078