Hot News
Banca Rusiei a redus dobânda cheie la 4,25%
26/07
Putin a anunțat planurile de a consolida Marina Militară Rusă cu arme hipersonice
26/07

Principala paradă militară navală din Sankt-Petersburg – VIDEO ÎN DIRECT

Foto: RIA Novosti

Astăzi, în cinstea Zilei Marinei Militare, în Rusia au loc parade militare navale. Dintre acestea, principala paradă se desfășoară la Sankt-Petersburg și Kronstadt, începând cu ora 11 – ora Moscovei (și a Bucureștiului). Vești din Rusia transmite festivitățile, în direct, pentru cititorii noștri.

Programul paradei din Sankt-Petersburg va fi alcătuit din trei părți: navală, aviatică și istorică.

Pentru paradă, sunt mobilizate 46 de nave, șalupe și submarine, 42 de avioane și peste 4000 de militari. La paradă vor participa: prima fregată de serie din proiectul 22350 ”Admiral Kasatonov”, o mare navă de desant din proiectul 11711 ”Piotr Morgunov” și submarinul ”Petropavlovsk-Kamciațki”, din proiectul 636.3.

Din program nu lipsesc șalupele care, în onoarea împlinirii a 75 de ani de la Marea Victorie în cel de-al Doilea Război Mondial, poartă drapelele faimoaselor unități ale Marinei Militare a Rusiei.

Pe șalupele de desant vor fi montate legendarele tancuri T-34 și sistemul de rachete cu reacție Katiușa.

În total, la paradele marinei militare care, astăzi, se desfășoară în orașele Rusiei, participă peste 250 de nave, în jur de 80 de avioane, circa 100 de mașini militare și altă tehnică de luptă și aproape 15.000 de militari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875048