Hot News
Kosaciov: ONU a proclamat, într-un ceas bun, 8 și 9 mai drept zile de comemorare a victimelor celui de-al Doilea Război Mondial
07/11
Ministerul rus de Externe va trimite o nouă cerere la Londra, cu privire la cazul celor doi Skripal
07/11

ISS, platou de filmare. Roskosmos lansează un concurs pentru rolul feminin

Filmările la bordul ISS vor începe în octombrie 2021/ Foto: Oblgazeta.ru

Câștigătoarea concursului va fi nevoită să parcurgă o pregătire intensă, pentru o călătorie în spațiul cosmic.

Biroul de presă al postului de televiziune Pervîi kanal a dat startul concursului pentru rolul feminin din primul film artistic ce va fi realizat în spațiul cosmic. Purtând titlul de lucru ”Provocarea”, lungmetrajul este rezultatul colaborării dintre televiziunea mai sus menționată, Roskosmos și studioul Yellow, Black and White.

Tema artistică pentru pretendenți a fost postată pe site-ul oficial al postului TV. Pentru participarea la selecție trebuie înregistrată așa-numita auto-testare și descărcată într-un format special.

Cei mai buni candidați vor fi invitați la casting, față în față. Candidații care vor trece cu succes de comisia de zbor vor fi înscriși la Școala cosmonauților, unde vor urma un curs de trei luni de formare și de antrenamente.

Din 30 de fete selecționate, vor rămâne doar două: interpreta rolului principal și dublura acesteia.

Filmările vor începe în toamna anului 2021, la bordul Stației Orbitale Internaționale. Klip Șipenko este regizorul filmului, cunoscut pentru filmul ”Saliut-7”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068