Hot News
Lavrov: Cu Biden, SUA nu-și vor schimba atitudinea față de Rusia
13/11
 Un destin vegheat de Sirius și Vega – Liudmila Gurcenko. Din însemnările astrologului Sergiu Bălan
14/11

Lavrov, despre cum a ajuns otrava în organismul lui Navalnîi

Foto: Twitter.com

Există motive să presupunem că substanțele otrăvitoare au ajuns în organismul bloggerului Aleksei Navalnîi în Germania sau în timp ce era transportat la Berlin, a declarat ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, în interviul acordat joi presei ruse și străine, informează agenția Rambler.

”Nu voi intra prea mult în detaliile acestei povești, faptele sunt cunoscute… Navalnîi a fost transferat de îndată la Clinica Charite. Și nici în clinica Charite, la fel ca și în spitalul din Omsk, nu s-au găsit nici un fel de substanțe otrăvitoare în organismul lui. Însă, aceste substanțe au fost descoperite în clinica Bundeswher-ului”, a spus șeful diplomației ruse.

”Avem motive să credem că, din punctul de vedere al pătrunderii substanțelor otrăvitoare în organismul lui, tot ce s-a întâmplat cu Navalnîi ar fi putut avea loc în Germania sau în avionul în care l-au îmbarcat și cu care l-au dus la Clinica Charite”, a subliniat Lavrov.

Ministrul a arătat că se ridică întrebarea cine, cu excepția medicilor, s-a mai aflat la bordul avionului. ”Un subiect despre care ar fi interesant să vorbim. Dar, probabil, vor fi chestiuni nu atât de natură medicală, cât întrebări legate de cine ar fi putut avea legătură cu această poveste, dincolo de cercurile strict medicale”, a insistat Lavrov.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875100