Hot News
Ambasada Rusiei: LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!
31/12
MAE al Rusiei: Principalele rezultate ale politicii externe din anul 2020
01/01

Președintele Putin le-a adresat rușilor un mesaj de Anul Nou

Primii care au văzut mesajul de Anul Nou al președintelui au fost locuitorii din Anadîr și Petropavlovsk-Kamciatski, unde noul an a început la ora 15:00, ora Moscovei/ Foto: RIA Novosti

Felicitându-i pe cetățenii ruși de Noul An 2021, Președintele rus Vladimir Putin a declarat că anul ce se scurge a avut încărcături cât pentru mai mulți ani la un loc și a fost dificil, dar țara l-a parcurs cu demnitate.

Primii care au văzut mesajul Președintelui au fost locuitorii din Anadîr și Petropavlovsk-Kamciatski, unde noul an a început la ora 15:00, ora Moscovei.

”Sărbătorind Anul Nou, exact acum un an, noi toți, precum și oamenii din întreaga lume, bineînțeles, ne-am gândit și am visat la schimbări în bine. Atunci, nimeni nu și-a putut imagina prin ce încercări va trebui să trecem cu toții. Acum se pare că anul ce se termină a avut încurcături cât pentru mai mulți ani. A fost dificil pentru fiecare dintre noi, plin de îngrijorări și mari dificultăți materiale, trăiri sufletești deosebite, iar, pentru unii – cu pierderi amare ale celor dragi, ale celor iubiți”, a spus Președintele.

Cu toate acestea, a subliniat el, anul 2020 a fost asociat și cu speranțe pentru depășirea necazurilor, cu mândria pentru cei care au arătat cele mai bune calități umane și profesionale.

”Am parcurs acest an împreună, cu demnitate, așa cum se cade unui popor unit care venerează tradițiile strămoșilor lui. Aceste valori, precum curajul, compasiunea și caritatea se regăsesc în inimile noastre, în caracterul și în faptele noastre”, a spus Putin.

Șeful statului a mai menționat că Rusia și-a îndeplinit ”datoria sacră filială”, marcând cu recunoștință 75 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului.

Anterior, Vladimir Putin i-a felicitat pe liderii străini și pe șefii organizațiilor internaționale de Crăciun și Anul Nou.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875040