Hot News
Viaceslav Volodin, despre pioritățile legislative ale Dumei de Stat și sfârșitul mitului democrației americane
19/01
Cum se ternimă puzzle-ul american?
20/01

Putin a participat la scăldatul Epifaniei

După calendarul iulian, Boboteaza, în Rusia, este sărbătorită la 19 ianuarie/ Foto: RIA Novosti

Președintele rus Vladimir Putin a participat și în acest an la scăldatul Epifaniei, a informat secretarul de presă al șefului statului Dmitri Peskov.

„Mulți oameni m-au întrebat dacă Putin a participat la scăldat de Bobotează. Știți că, în mod obișnuit, o face; este tradiția sa. El nu-și schimbă tradițiile”, a declarat Peskov reporterilor.

1 Comment

  1. Sunt convinsă, că oamenii din lumea întreagă observă diferențele, între un lider creștin-ortodox tradiționalist care-și manifestă evlavia față de divinitate prin practici religioase specifice și ”personalitățile” occidentale care se închină satanei. Mi-amintesc de un interviu, citit acum câțiva ani, acordat de către un fost ofițer american (în rezervă) Agenției Sputnik, care povestea că fusese repartizat la Moscova în anii 1990, când URSS-ul se prăbușea, pentru acțiuni de sabotaj. La un moment dat, omul a dezvăluit că (citez din memorie): ”Putin a fost unul dintre cei care a luat partea oamenilor săi… așa că l-am urmărit foarte, foarte atent de atunci”.
    Nu știu în ce măsură a fost sau nu studiat/supravegheat președintele rus, dar, personal, sunt pe deplin încredințată că este cel mai bun lucru care i s-ar fi putut întâmpla Rusiei în ultima sută de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875076