Hot News
WSJ a sfătuit Occidentul să nu considere Rusia o putere slabă
22/11
Serviciul Rus de Informații Externe a numit Departamentul de Stat al SUA drept o portavoce pentru informații mincinoase
22/11

MAE Rus, despre pregătirile întâlnirii dintre Putin și Biden

Foto: AR/ Gazeta.ru

Viceministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Riabkov, a vorbit despre pregătirea întâlnirii președintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu omologul său american, Joe Biden, scrie publicația Gazeta.ru. 

”Pentru ca un contact să aibă loc este nevoie de o pregătire temeinică și este ceea ce facem noi acum”, a spus Riabkov în cadrul emisiunii ”Moscova. Kremlin. Putin” a postului de televiziune ”Rossia 1”. 

Viceministrul a adăugat că agenda de lucru pentru întâlnirea în curs de pregătire este uriașă. 

Anterior, secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrușev, a declarat că noua întâlnire a președinților Rusiei și Statelor Unite, Vladimir Putin și Joe Biden, ar putea avea loc încă până la sfârșitul acestui an. 

Secretarul de presă al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, a anunțat, de asemenea, că încă mai este posibilă o întâlnire dintre Putin și Biden. El a menționat că acest lucru va depinde de cât se vor potrivi graficele de lucru ale celor doi lider și de formatul pe care ei îl vor alege. 

Prima întâlnire dintre Pautin și Biden a avut loc la 16 iunie la Vila La Grange, din Geneva (în imagine), când cei doi șefi de stat au stat de vorbă mai mult de trei ore. La încheierea discuțiilor, liderul rus a declarat că negocierile s-au derulat bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875100