Hot News
Fost senator american: Bătălia pentru Artiomovsk, cea mai mare de după al Doilea Război Mondial
23/05
Ministerul rus al Apărării: Lichidarea teroriștilor ucraineni care au pătruns pe teritoriul Rusiei
23/05

Kadîrov i-a explicat lui Putin de ce și-a lăsat barbă

Foto: ont.by

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov (în imagine), i-a explicat președintelui Rusiei, Vladimir Putin, motivul pentru care și-a lăsat barbă, scrie agenția Lenta.ru.

Agenția menționează că, în cadrul reuniunii Consiliului pentru relații interetnice, desfășurate zilele trecute la Piatigorsk, Putin a observat că barba lui Kadîrov este mai lungă.

„Mai târziu, la întrevederea noastră separată, între patru ochi, Vladimir Vladimirovici a glumit din nou pe seama bărbii, eu explicându-i președintelui nostru că am lăsat-o să-mi crească pe durata operațiunii speciale”, a explicat liderul cecen într-o postare pe canalul său de pe rețeaua Telegram.

În plus, Kadîrov a declarat că luptătorii ceceni și-au lăsat, la rândul lor, bărbile să crească. ”Pentru noi, ca apărători, nu este doar o datorie față de Patrie, este și un jihad sfânt împotriva sataniștilor care au atentat la valorile religioase și instituțiile tradiționale ale unei societăți sănătoase”, a subliniat el.

În martie, Kadîrov a vorbit despre un contor electronic de rugăciuni pe degetul său. Politicianul a precizat că acest dispozitiv îi permite să vadă numărul de rugăciuni citite. De asemenea, el a precizat că poartă dispozitivul cu el atunci când stă de veghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875163