Hot News
Kadîrov i-a explicat lui Putin de ce și-a lăsat barbă
23/05
S-a aflat cât a costat mitingul „Moldova Europeană”, finanțat de la buget
24/05

Ministerul rus al Apărării: Lichidarea teroriștilor ucraineni care au pătruns pe teritoriul Rusiei

Foto: aif.ru

Pe data de 22 mai a anului curent, în urma unor intense tiruri de artilerie îndreptate asupra punctului internațional de trecere a frontierei Kozinka, precum și asupra altor obiective civile din districtul Graivoron, Regiunea Belgorod, o unitate a formațiunii naționaliste ucrainene a pătruns pe teritoriul Federației Ruse, se spune în comunicatul oficial al Ministerului rus al Apărării.

În cadrul operațiunii antiteroriste, folosind lovituri aeriene, tiruri de artilerie și acțiuni intense ale unităților de protecție a frontierei de stat care fac parte din Districtul Militar de Vest, formațiunile naționaliste au fost blocate și înfrânte. Cei care au rămas din aceste formațiuni au fost împinși pe teritoriul Ucrainei, unde asupra lor a continuat să se tragă până la lichidarea totală.

Au fost lichidați peste 70 de teroriști ucraineni, fiind distruse, de asemenea, patru vehicule blindate de luptă și cinci camionete. După cum a informat guvernatorul Regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, în urma atacurilor teroriste asupra localităților regiunii, au fost rănite 12 persoane, o parte din localnicii fiind evacuată într-o zonă mai sigură.

După cum relatează mass-media ruse, satelitul companiei private americane Maxar a filmat districtul Graivoronski, în special satul Kozinka, Regiunea Belgorod, cu două zile înainte de pătrunderea sabotorilor ucraineni acolo. Acest lucru a fost comunicat pe site-ul companiei.

Video: https://rutube.ru/video/245dfbee62c1979819f11df5cffda869/

 

 

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Oare de ce nu mă mir că e implicată SUA? Toți teroriștii ucraineni care au fost lichidați ar trebui împachetați frumos și trimiși lui Biden.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875208