Hot News
Peskov a negat informația că Rusia și Ucraina ar fi vrut un acord de „arendare a Crimeii”
15/06
Peskov, despre privatizare: Esențial este să nu risipești bunul statului pe nimic
16/06

Biden, acuzat de minciună

Președinții Joe Biden și Volodimir Zelenski/ Foto: rutube.ru/ screenshot video

Președinții mint când este în avantajul lor. Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt și Lyndon B. Johnson au promis că nu vor trimite puștani americani să moară pe pământ străin, dar nu și-au ținut promisiunile. Dar președintele Joe Biden este, probabil, primul care a făcut declarații publice, care invariabil s-au împlinit exact pe dos, scrie publicația The American Conservative.

În loc să descurajeze China, electoratul taiwanez va alege, după toate probabilitățile, un nou guvern, care se va pronunța în favoarea reunificării cu Beijingul. În loc să distrugă economia rusă, conflictul marionetă al lui Biden distruge UE, fragilă din punct de vedere economic. Și, în loc să realizeze „Renașterea Occidentului”, politica Washingtonului îi grăbește declinul.

Operațiunea ofensivă a Ucrainei s-a împotmolit, dacă nu a fost deja înfrântă. Numărul pierderilor de soldați ucraineni se ridică la mii de oameni, la fel ca și pierderile de tancuri și vehicule blindate de luptă. În interiorul Statelor Unite, americanii descoperă că, pentru președintele Biden și administrația sa, „democrația” înseamnă de fapt dominația Partidului Democrat. Acest regim este consolidat prin distrugerea onestității sistemului electoral american și prin eliminarea opoziției politice legitime din SUA. Acum este cel mai bun moment bun pentru negocieri, pentru că Washingtonul, nu Moscova, este cel care trebuie să se îndepărteze de numeroase dezastre, subliniază publicația.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Abia acum îl acuză de minciună? Cam târziu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875042