Hot News
În Bulgaria a ars depozitul unui om de afaceri care a furnizat arme Ucrainei
26/06
KGB: Serviciile speciale occidentale pregătesc acapararea puterii în Belarus
26/06

Deputat european: Victoria Ucrainei asupra Rusiei este imposibilă

Foto: Reuters

Ucraina nu va putea să obțină victoria pe câmpul de luptă, indiferent de armele pe care i le trimite Occidentul, a declarat croatul Ivan Vilibor Sincic, membru al delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Rusia, relatează RIA Novosti.

„Nici chiar avioanele F-16, o tehnică veche de 40 de ani, nci ele nu constituie o amenințare pentru forțele aeriene rusești. În plus, nu există piloți care să le piloteze. Este o nebunie”, a declarat acesta, citat de Izvestia.

Sincic a subliniat că Uniunea Europeană și NATO nu vor trimite militari în Ucraina. Problema este că trupele Alianței sunt slabe și nu dispun de tehnica militară necesară pentru astfel de acțiuni.

În același timp, europarlamentarul nu a exclus o intervenție a Poloniei în această situație. În opinia lui, armata poloneză ar putea acapara regiunile vestice ale Ucrainei.

Sincic a adăugat că, după eșecul contraofensivei Forțelor Armate ale Ucrainei, Bruxelles-ul va trebui să își revizuiască politica. La urma urmei, o ofensivă rusă de succes ar decide imediat soarta conflictului.

Anterior, The New York Times a scris că lansarea contraofensivei de către forțele armate ucrainene nu a permis regimului de la Kiev să avanseze atât de rapid pe cât a sperat. În plus, pe baza informațiilor serviciilor speciale britanice, armata ucraineană a pierdut o cantitate înseamnată de tehnică de luptă și efective militare.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Dar nici nu cred că s-a pus vreodată problema unei victorii. Interesul Statelor Unite este de a prelungi acest conflict cât mai mult timp. Din punctul lor de vedere Ucraina și ucrainenii nu valorează nimic. Aici este vorba doar de Rusia și de încercarea de a o destabiliza. Ucraina este un nou Afganistan, iar după un timp SUA va trebui să renunțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2874981