Hot News
Serviciile secrete ale SUA: După tentativa de rebeliune, Putin se află într-o poziție mai puternică
30/06
Forbes: Ucraina a pierdut aproape 20% dintre tancurile Bradley și Leopard 2A6 într-una dintre bătăliile de la Zaporojie
30/06

Putin: O societate civilă puternică și responsabilă este fundamentul suveranității țării

Președintele rus, Vladimir Putin/ Foto: RIA Novosti

O societate civilă puternică și responsabilă reprezintă fundamentul suveranității țării, a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin, la forumul „Idei puternice pentru vremuri noi”, organizat de Agenția pentru Inițiative Strategice (ASI), informează agenția TASS.

„Inițiativele sociale, antreprenoriale și de voluntariat constituie adevăratul motor al dezvoltării, iar o societate civilă puternică și responsabilă reprezintă fundamentul suveranității țării noastre”, a subliniat șeful statului.

Potrivit spuselor sale, folosind cele mai bune soluții venite din partea cetățenilor ruși, a mediului de afaceri și a altor asociații, trebuie ca sprijinul social, amenajarea orașelor și a localităților să fie ridicate la standarde înalte, trebuie formată o economie a ofertei, adică o economie care trăiește nu prin consumul de bunuri importate, ci creează și produce ea însăși bunuri, servicii și tehnologii moderne.

„Toate acestea sunt în puterea noastră. Dispunem, cu siguranțăm de toate posibilitățile pentru această cale constructivă de dezvoltare”, a concluzionat președintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875046