Hot News
Medvedciuk: Occidentul a creat din Ucraina un monstru, care-și devorează cetățenii
02/07
Biserica Ortodoxă Ucraineană a respins cererea autorităților de la Kiev referitoare la călugării de la Lavra Kiev-Pecerskaia
02/07

Directorul CIA se laudă cu oportunitățile de recrutare pe fondul conflictului din Ucraina

William Burns/ Foto: m.tvzvezda.ru

Directorul CIA, William Burns, a declarat că, datorită conflictului din Ucraina partea americană are acum posibilitatea unică de a recruta agenți în Rusia, informează publicația Vzgliad.

Burns, care a susținut o prelegere în Marea Britanie, a apreciat că presupusa nemulțumire a celor din conducerea Rusiei privind modul în care evoluează operațiunea militară specială oferă CIA – un serviciu de informații care „lucrează cu oamenii” -, o oportunitate care „apare o dată la o generație”.

„Nu ne permitem să o ratăm”, a declarat Burns, citat de agenția Reuters.

Anterior, senatorul rus Konstantin Dolgov a declarat că serviciile de informații americane încearcă în permanență să recruteze diplomați ruși, deoarece principalul obiectiv al Washingtonului este de a distruge Rusia din interior. Angajații noștri trebuie să fie atenți, vigilenți și să nu cedeze în fața provocărilor, a avertizat el.

2 Comments

  1. alex spune:

    Și pe acest site,pot pune pariu,se uită la secțiunea de comentarii o grămadă de hăbăuci de la „securitatea” noastră pt a depista așa zisii „putinisti”,care de fapt spun adevărul despre Nato și UE și vor binele Romaniei.Amaratii,mai primesc și ei un bănuț in plus la pușculița care îi va atrage greu spre iad!

  2. Carmen spune:

    Să o recruteze pe mă-sa! Scuze, dar nu m-am putut abține în fața aroganței acestui tip. Nu toți oamenii sunt de vânzare, Burns!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875090