Hot News
Presa: Serviciile de informații americane au confirmat că CIA lucrează în Ucraina
06/07
Biserica Ortodoxă Ucraineană a anunțat ocuparea de către autoritățile ucrainene a clădirilor Lavrei Kiev-Pecerskaia
06/07

Șeful Statului Major britanic a evaluat starea armatei Rusiei. Ministerul Apărării: ”Minciună descurajatoare”

Foto: topwar.ru

Declarația șefului Statului Major al Apărării Marii Britanice, amiralul Anthony Radakin, potrivit căreia Forțele Armate ale Rusiei și-ar fi pierdut, chipurile, „jumătate din capacitatea de luptă”, punct de vedere publicat de The Financial Times, nu corespunde realității, a declarat Ministerul Apărării al Federației Ruse, scrie Topwar.

Potrivit ministerului rus al Apărării, amiralul britanic a ieșit cu o declarație foarte ciudată, mai ales în contextul în care ministrul Apărării al Regatului Unit tot timpul vorbește despre cum livrările către Ucraina au epuizat complet stocurile britanice de armament și tehnică de luptă.

”Publicate de FT, estimările amiralului britanic Radakin privind pierderile de tehnică blindată înregistrate de ruși, combinate și cu o presupusă pierdere de către forțele armate ruse a „jumătate din capacitatea lor de luptă” sunt minciuni ce descurajează prim amploarea lor universală”, a subliniat Ministerul Apărării al Rusiei.

Instituția a subliniat că rachetele de croazieră britanice Storm Shadow sunt lansate cu precădere asupra obiectivelor de infrastructură civilă sau cad, pur și simplu, fără să explodeze la impactul cu solul.

”După ce va fi topit, tot acest fier vechi furnizat de britanici regimului de la Kiev, va continua să fie folosit ca materie primă de bună calitate la lucrările de reconstrucție din noile regiuni ale Rusiei”, se precizează în comunicatul Ministerului Apărării al Rusiei.

Declarația amiralului britanic nu este altceva decât o încercare de a scoate bani din bugetul Regatului Unit pentru noi livrări de armament. Într-adevăr, Marea Britanie se confruntă, în prezent, cu un deficit de tehnică de luptă și muniții, mai ales pe fondul ajutorului constant acordat Ucrainei. Dar pentru toate acestea trebuie să plătească britanicul de rând, contribuabilul, și devine tot mai complicat să-i explici necesitatea susținerii militare a Ucrainei.

Formațiunile ucrainene demonstrează rezultate zero pe câmpul de luptă, motiv pentru care generalilor și amiralilor occidentali nu le rămâne altceva de făcut decât să speculeze pe tema ”pierderii (imaginare) a capacității de luptă” de către Forțele Armate ale Rusiei. Astfel de declarații nu arată decât că Statul Major al Apărării Britanice și-a pierdut seriozitatea, transformându-se într-un instrument de propagandă, încheie ministerul rus al Apărării.

2 Comments

  1. alex spune:

    Oculta occidentală nu cred că poate face asemenea greșeli,ea știe ce face căci e Raul în persoana.Diavolul nu se poate dezice de Satan sau mai bine zis „Satanel lucreaza”.Are în vedere acapararea definitiva a economiei americane,britanice și europene tocmai prin îndatorarea excesiva a statelor către corporațiile ce produc arme și patronii lor bancherii ocultați ce conduc din umbra Vestul.Cand toate aceste țări vor intra în faliment nu va mai exista opoziție și politicieni vizionari pt că statele vor colapsa din cauza indatoririlor.Hidra atunci va face ce vrea și se va oferi sa le ajute contra sclavizare după ce tot ea le-a luat banii prin manevra „ajutați Ucraina” și „slava Ucraina”.Va declanșa și va conduce ea însăși războiul mondial,fără oponenți interni.Totul va fi la îndemâna ei în statele falimentare ce vor deveni sclavele acesteia,armata,media,economie și nimeni din interior nu se va putea opune.Si noi toți din UE vom fi robii și mercenarii ei.Si după ce ne va folosi ne va reduce,pt că am fi prea multi pe glob.Asta e Nato-ul vostru,ceea ce a devenit el.Si totul se va aplica in numele „sfintei cruciade împotriva agresorului rus”.Hail Hidra!

  2. Carmen spune:

    Amiralul Anthony Radakin ar face bine să se pensioneze sau să ceară un concediu de odihnă prelungit pentru refacerea sănătății. Ministerul Apărării al Federației Ruse nici nu trebuia să răspundă acestor aberții. Lingușeala Marii Britanii față de SUA este evidentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875078