Hot News
Pentru prima dată, Rusia se numără printre primii trei cei mai mari parteneri comerciali ai Indiei
17/07
Putin a evaluat modul în care decurg operațiunea militară specială a Rusiei și contraofensiva armatei Ucrainei
17/07

Situație de urgență pe Podul Crimeii: doi morți, trafic oprit. Momentele principale

Foto: zp-news.ru

Astăzi, pe Podul Crimeii s-a produs o situație de urgență: a avut loc o explozie, în urma căreia au murit doi oameni – un bărbat și o femeie din Regiunea Belgorod. Fiica lor a fost rănită și transportată la spital, transmite Vzgliad.

– Atacul asupra podului a fost lansat în jurul orei trei dimineața. Se presupune că armata Ucrainei a folosit drone marine.

– În noaptea de duminică spre luni, 17 iulie, liderul Regiunii Crimeea, Serghei Aksionov, a anunțat că traficul pe Podul Crimeii a fost oprit din cauza unei situații de urgență apărute în zona pilonului 145 dinspre regiunea Krasnodar.

– Ministerul Transporturilor a negat informațiile privind avariere pilonilor de susținere ai Podului Crimeii. Potrivit instituției, până în momentul de față au fost identificate deteriorări ale carosabilului de pe traveele de pe partea crimeeană.

– Autoritățile regiunilor Crimeea și Krasnodar au recomandat să fie evitate deplasările pe pod. Ministerul Transporturilor a subliniat că, pentru șoferi, sunt disponibile traseele prin noile regiuni.

– Potrivit „Yandex.Maps”, la trecerea spre pod venind dinspre Kubani s-a format un o coadă care se întinde pe mai mulți kilometri.

– A fost suspendată și traversarea cu feribotul între Crimeea și Ținutul Krasnodar.

– În jurul orei 9.00, traficul feroviar după accidentul de pe Podul Crimeii a fost reluat, trenul „Simferopol-Moscova” a pornit spre Regiunea Krasnodar, după cum a anunțat staful operativ al Crimeii.

– Guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvojaev, a dat asigurări că în oraș sunt suficiente stocuri de benzină și alimente și că nu există vreun deficit.

– Direcția de Informații al Ucrainei a comentat starea de urgență. Podul Crimeii reprezintă „o construcție inutilă acolo”, a declarat, în acest sens, purtătorul de cuvânt al Direcției principale de informații a ministerului ucrainean al Apărării, Andrei Iusov.

2 Comments

  1. Gal Istvan spune:

    De-a lungul evenimentelor au fost câteva”linii roșii”care ar fii trebuit să stârnească o replică pe măsură din partea rușilor,cum ar fii de pildă atacarea teritoriilor rusești Belgorod,Voronez,Rostov,Brajnszk.Nimic. Atentate,atacuri și asasinate împotiva persoanelor publice din Rusia.Nimic.Atacarea sistematică a Crimeei,Sevastopolului…Nimic.Atacarea sistematică a teritoriilor care au aderat la Rusia:de la Herson via Doneț până la Luhansk.Nimic.Și lista ar putea continua.Prea multe”avertismente finale”.Pe de o parte opiniile acelora care susțin că,contrar tuturor evenimentelor,populația civilă din Ucraina ar trebui protejată,pe de altă parte opinia acelora,care susțin că aceste evenimente arată slăbiciunile și lacunele din armata rusă,”calitatea”slabă a conducerii militare,neputința de a răspunde promt și eficient la asemenea”acțiuni”,care,să recunoaștem,are mai mult un iz de victorie propagandistică,decât o victorie pe un câmp de bătălie…totuși,ne place sau nu,MORALUL este un factor(aproape)decisiv în bătălia pentru victorie…o victorie,care este așteptată de susținătorii Rusiei.Dar s-ar putea ca”tranșeele”să fie mult prea adânci pentru ca noi să înțelegem complexitatea și gândirea militară(și economică…)a Rusiei pe termen mediu și lung.Un lucru însă este sigur:ceasul bate…

  2. Carmen spune:

    Este revoltător ceea ce fac ucrainenii! Anul trecut au avariat același pod. Sunt idioți, ei chiar nu înțeleg că Peninsula Crimeea aparține pe drept Rusiei? Pe lângă pagube materiale sunt și victime. Sper că nu vin iarăși cu același text răsuflat că rușii s-au auto-bombardat. Tot duminică trupele ucrainene au bombardat orașul rus Shebekino cu rachete Grad, ucigând o femeie. Au bombardat și alte două așezări din Belgograd, dar nu au provocat victime ci doar pagube materiale. Serios, e timpul ca Rusia să acționeze mai ferm. Cea mai bună apărare e atacul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068