Hot News
Generalul Surovikin se află în Algeria, cu o delegație a Ministerului Apărării
16/09
Antonov: SUA ar trebui să ridice sancțiunile pentru restabilirea acordului cerealier
17/09

Acorduri în valoare de 3,8 trilioane ruble, semnate la Forumul Economic de Est

În perioada 10-13 septembrie a avut loc la Vladivostok al VIII-lea Forum Economic de Est/ Foto: rostovgazeta.ru

În cadrul Forumului Economic de Est, ce și-a desfășurat lucrările la Vladivostok în perioada 10-13 septembrie, au fost semnate acorduri în valoare totală de 3,818 trilioane ruble, a anunțat viceprim-ministrul și împuternicitul prezidențial pentru Districtul Federal al Orientului Îndepărtat, Iuri Trutnev.

„Au fost semnate 373 de acorduri în valoare de 3.818 trilioane ruble”, a declarat el la teleconferința Moscova-Vladivostok.

„Vreau să precizez că nu spunem că au fost semnate acorduri de 3.000 de miliarde de ruble și că vor fi realizate proiecte de 3,8 trilioane. Probabil, nu vor fi. La noi, cam în 70% dintre cazuri obținem produs util din aceste acorduri”, a declarat Trutnev.

Potrivit acestuia, cel mai mare număr de acorduri de investiții se referă la regiunea Amur – 173 de miliarde de ruble, Ținutul Zabaikalie (Transbaikalia – n.r.) – 76 de miliarde de ruble, Ținutul Habarovsk – 72 de miliarde de ruble, Primorie – 56 de miliarde de ruble.

Potrivit acestuia, la forum au participat peste 7.000 de persoane din 62 de țări, în timp ce anul trecut au participat reprezentanți din 63 de țări.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    La cât mai multe acorduri semnate și la cât mai multe proiecte realizate!

  2. Tiberius Popescu spune:

    Felicitări! Moskow never sleep, Rusia never die !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091