Hot News
În DNR, un polițist de frontieră ucrainean, închis pe viață pentru crime
23/09
Bloomberg: Statele Unite au cerut clarificări Poloniei, care a renunțat să sprijine Kievul
23/09

În Rusia a fost lansat un serviciu interactiv pentru selectarea numelui copilului

Cum vreți să mă numiți?!/ Foto: 7peremena.ru

Serviciul Federal de Taxe din Rusia (FNS) a lansat un serviciu interactiv, menit să-i ajute pe părinți să aleagă numele copilului lor, informează agenția TASS, citând un comunicat postat pe site-ul oficial al Fiscului.

„Pe portalul Registrul de Stat Unificat (EGR), ZAGS (Înregistrarea Stării Civile, n.r.) a fost lansat un nou serviciu interactiv care îi va ajuta pe viitorii părinți să aleagă un nume pentru copil. Selecția este formată pe baza a 5.000 de nume unice reale ale copiilor ale căror nașteri au fost înregistrate în registrul oficiilor de stare civilă începând cu 1 octombrie 2018”, – se arată în mesaj.

FNS notează că serviciul va permite alegerea unui nume ținând cont de diverse criterii: cea mai frecventă combinație de patronim și prenume întâlnită, sexul copilului, dorințele pentru primele litere ale numelui sau lungimea acestuia, precum și popularitatea sau raritatea numelui. În plus, sistemul poate lua în considerare particularitățile regionale și naționale. De asemenea, o variantă poate fi generată în mod aleatoriu.

În plus, Serviciul anunță că portalul Registrului de Stat Unificat al ZAGS are, de asemenea, o listă completă cu numele copiilor născuți începând cu 1926. Numele sunt aranjate în ordine, de la cele mai populare la cele mai rare din ultimii 100 de ani. Sortarea poate fi modificată, iar numele preferate pot fi adăugate la „favorite” și salvate ulterior în format PDF.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Este extraordinar acest serviciu! Cred că îi bucură și îi ajută pe viitorii părinți să aleagă un nume copiilor lor. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875068