Hot News
Putin: Țările „miliardului de aur” exploatează tot restul lumii
30/09
Mult așteptata reunificare. Putin s-a adresat rușilor de ziua primirii noilor regiuni
30/09

Oncologul Pogrebniakov: Eficacitatea medicamentului rusesc împotriva cancerului atinge 100%

Foto: RIA Novosti

În anumite stadii ale bolii, noul preparat rusesc pentru tratamente oncologice poate atinge, cu ajutorul luminii, o eficacitate de 90-100%, a declarat, într-un dialog cu agenția RIA Novosti, medicul șef pentru diagnosticare endenovasculară cu raze roentgen și tratament al secției de metode de diagnosticare chirurgicală de la Institutului de Cercetare Clinică și Radiologie Experimentală, Igor Pogrebniakov, doctor în științe medicale, scrie cotidianul Izvestia.

„Medicamentul poate fi utilizat pentru tratarea pacienților care prezintă diferite tipuri de tumori ale tractului gastrointestinal, căilor biliare, sistemului genito-urinar, căilor respiratorii superioare și ale pielii”, a precizat el.

Specialistul a declarat că medicamentul are mai mulți analogi autohtoni, experiența utilizării lor fiind luată în considerare la producția noului preparat. Expertul a subliniat că medicamentul a fost bine tolerat și nu a avut efecte secundare grave.

Medicul a atras atenția asupra faptului că există o singură contraindicație totală: el nu poate fi administrat în cazul bolii porfiria, care se întâlnește rar în Rusia.

Anterior, primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a vorbit despre dezvoltarea și lansarea în producție a acestui medicament unic pentru tratamentul cancerului. Potrivit acestuia, substanța se acumulează în celulele tumorale, după care este activată de radiații LED sau laser. În stadiile incipiente ale bolii, acest medicament va ajuta la evitarea intervențiilor chirurgicale. Potrivit lui Sobianin, întreprinderea intenționează să producă până la 40.000 de flacoane pe an.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Aceasta este o veste extraordinară! Mulți pacienți bolnavi se vor bucura că astfel vor avea șansa de a se vindeca.

  2. Mihai Gutanu spune:

    Congratulations !
    What’s the name of this drug please?

    Regards!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875091