Hot News
Rusia începe patrularea permanentă a zonei neutre a Mării Negre cu avioane MiG-31 echipate cu rachete hipersonice ”Kinjal”
20/10
Zaharova i-a răspuns lui Biden în legătură cu ajutorul pentru Ucraina ca „investiție inteligentă”
21/10

Experți militari: Armata rusă a găsit modalitatea de a lupta împotriva rachetelor ATACMS, livrate Ucrainei

Foto: armyrf.ru

Militarii ruși au găsit deja modalitatea de a lupta împotriva rachetelor americane ATACMS furnizate armatei ucrainene, scrie RIA Novosti, citând punctele de vedere exprimate de experții militari Igor Korotcenko și Aleksei Leonkov.

În opinia celor doi analiști, principala armă de contracare a ATACMS sunt rachetele hipersonice ”Kinjal”.

Astfel, redactorul-șef al revistei ”Naționalnaia oborona” (Apărarea Națională, n.r.), Igor Korotcenko, a estimat că avioane MiG-31 cu rachete ”Kinjal” la bord vor lansa atacuri fulger asupra dispozitivele de lansare și a depozitelor de rachete ATACMS descoperite de unitățile de recunoaștere.

Se precizează că MiG-31 echipate cu rachete ”Kinjal” încep deja patrularea permanentă în zona neutră de deasupra Mării Negre. Aceste rachete dezvoltă o viteză de 9 Mach și pot lovi ținte aflate la peste 1.000 de kilometri distanță.

Potrivit redactorului revistei ”Arsenalul Otecestva” (Arsenalul Patriei, n.r.), Aleksei Leonkov, rachetele ”Kinjal” din Marea Neagră, pot lovi, de asemenea, nave-purtătoare ucrainene de drone maritime.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Rusia și Armata Rusă întotdeauna va găsi metode de a contracara loviturile inamice. Vorbim despre Rusia, nu despre vreo amărâtă de țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875095