Hot News
Peskov: Sandu nu ține cont de rezultatele alegerilor municipale, unde partidul ei a pierdut
14/11
La mâna a cincea: Ce face armata Ucrainei cu sistemele iordaniene Gepard și ce legătură au canibalii
15/11

Ray McGovern, despre cum vor decurge negocierile de pace dintre Putin și Zelenski

Foto: RIA Novosti/ AP

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va discuta cu liderul ucrainean Vladimir Zelenski de pe poziție de forță, în cazul în care cei doi șefi de stat se vor așeza, totuși, la masa tratativelor, a declarat, într-un interviu pentru canalul de YouTube al lui Stephen Gardner fostul analist al Agenției Centrale de Informații (CIA), Ray McGovern, scrie Gazeta.ru.

El și-a exprimat convingerea că, pe parcursul negocierilor, Moscova va începe să „dicteze condiții” Kievului pentru semnarea unui tratat de pace. Expertul este de părere că motivul unor astfel de acțiuni din partea președintelui rus va deveni recunoașterea de către fostul cancelar al Germaniei, Angela Merkel, a adevăratelor obiective ale Acordurilor de la Minsk.

„Lui Vladimir Putin nu i-a mai rămas nici un fel de încredere în oamenii cu care poartă negocieri. Așa că, dacă negocierile (privind soluționarea conflictului ucrainean) vor avea loc, (Rusia) va ocupa o poziție obiectivă de forță”, a subliniat fostul analist al serviciilor speciale americane.

În decembrie 2022, fostul șef al guvernului german a spus că Acordurile de la Minsk au reprezentat o modalitate de a câștiga timp pentru echiparea Forțelor Armate ale Ucrainei cu tehnica de luptă și muniția necesare. Așa cum reiese din vorbele lui Merkel, acest document nu a urmărit alte obiective.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Ce imaginație bogată are Ray Mcgovern. Președintele Putin nu se va așeza la masa tratativelor cu nazistul Zelenski niciodată! Eventual, președintele Putin îi va transmite printr-un delegat (Lavrov, Peskov) deciziile luate, fără alte comentarii. Cum să stai în aceeași încăpere, față către față cu unul care atâta timp te-a jignit și a adus acuzații mincinoase Rusiei? Vladimir Putin într-o ținută impecabilă și Volodimir Zelenski în tricou kaki și bocanci: ce imagine! Ce încredere mai poate avea Vladimir Putin în oamenii care l-au mințit cu bună știință și astfel și-au bătut joc de el? Acordurile de la Minsk au oferit un timp neprețuit Ucrainei ca să se înarmeze, nimic altceva. Purtarea celor trei (Merkel, Hollande și Zelenski) a fost una potrivită pentru mahala, care demonstrează viclenia și lipsa lor de educație. Au fost niște parșivi care au făcut de rușine țările pe care le-au reprezentat. Capul răutăților cu siguranță că a fost Merkeloaia. Dacă prin absurd, vreodată, președintele Putin s-ar afla între patru ochi cu ea, ar merita să-i facă niște ,,urări” ce nu pot fi reproduse, ca să-l țină minte.

  2. MIHAIL GAVRIL POPA spune:

    La acest moment, și pe viitor este imposibil ca vreodată să mai existe negocieri între Rusia și Ucraina. În primul rând cum se știe Zelenski a dat un decret de interzicere a oricărei negocieri de pace cu Rusia. Chiar dacă Zelenski ori succesorii săi ar revoca decretul, în mod sigur Rusia nu va accepta nici o negociere, pentru că timpul oricărei negocieri este deja demult expirat. Lupta se va da până la distrugerea totală a uneia dintre părțile beligerante, ori distrugerea totală a Rusiei ori distrugerea Ucrainei. Evident că Rusia continuând operațiunea militară specială, va putea ca la primăvara anului 2024, să elibereze poporul frate ucrainean, de sub jugul regimului sionist de la Kiev, și să reunifice definitiv Ucraina la Patria Mamă, Rusia. Există însă și un pericol potențial, al distrugerii totale a Rusiei, în cazul unui război mondial, în care Israelul, și vasalii săi SUA, UE, NATO, împreună cu o complicitate a Chinei, ar intra în război cu Rusia. Dar prăbușirea Rusiei sunt convins că ar putea avea loc doar cu o complicitate a trădătorilor din Rusia, ”coloanei a cincea IUDAICA”, din Rusia, pe tiparul criminalei Revoluții iudeo-bolșevice din 1917. Cât timp Poporul Rusiei va acționa într-o strânsă unitate, indestructibilă, Rusia care este cea mai mare putere nucleară, va putea anihila chiar și un atac din Vest, din partea Israelului, SUA și UE, iar din Est, un atac din partea unei suspecte și perfide Chine și Japoniei. Dacă totuși se va evita războiul mondial, evident că negocierile se vor purta între Rusia și SUA, în vederea restabilirii păcii și a Ordinii Mondiale impuse de Rusia, respectiv recunoașterea anexării Ucrainei și retragerea tuturor bazelor militare ale SUA din Europa, desființarea NATO, și crearea statului Palestina. Rusia nu va dicta condițiile Ucrainei pe motiv că Ucraina va înceta să mai existe. Rusia împreună cu aliații săi loiali, va putea dicta în condiții de forță, condițiile păcii, Israelului, SUA, și UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875101