Hot News
Sobianin: 2023 a avut cele mai bune rezultate în privința extinderii rețelei de metrou
05/01
Zaharova: Declarațiile UE despre atacurile de la Belgorod, „legitimarea fărădelegii”
05/01

Ministrul Manturov a vorbit despre noul autoturism ”Volga”

Foto: fbm.ru

Noul model al autoturismului ”Volga”, a cărui producție este planificată să fie reluată la jumătatea anului 2024, va avea un design modern, iar sigla va rămâne aceeași, a declarat, într-un interviu acordat agenției TASS, vicepremierul și ministru al Industriei și Comerțului, Denis Manturov.

Vorbind la Centrul de Coordonare al Guvernului rus din cadrul Expoziției Internaționale „Rusia ”, Manturov a menționat că partener de producție pentru noul model ”Volga” este un constructor auto străin.

„Toate acordurile sunt în stadiul final. Activitatea (de lansare în producție a noii ”Volga”) nu a încetat și a început din momentul când a fost anunțată această decizie, adică din mai 2023. Prin urmare, pornim de la faptul că la mijlocul acestui an (Clusterul Auto din Nijni Novgorod) ar urma să demareze producția acestei mașini. <…> Știți, este un model absolut modern. Logo-ul îl cunoaște o lume întreagă: este căprioara”, a subliniat șeful Ministerului Industriei și Comerțului.

În același timp, de exemplu, grila radiatorului noii mașini va semăna, posibil, cu cea a renumitei ”Volga”. „La fel ca și la Aurus. Aurus are, la rândul lui, rădăcini vizuale preluate de la ZIS. În orice caz, când inginerii și designerii au creat modelul acestei mașini, ca bază au fost luate acele autoturisme speciale ale Garajului cu destinație specială – ZIS, ZIL”, a spus Manturov.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875053