Hot News
Interviul acordat de președintele Rusiei, Vladimir Putin, jurnalistului Tucker Carlson (I)
10/02
Expert: Interviul cu Putin realizat de Carlson are un efect cutremurător în SUA
10/02

Aproximativ 80% dintre ruși au încredere în Putin

Foto: AGN/ Moscova

Principalele centre de studiere a opiniei publice din Rusia au publicat vineri rezultatele celor mai recente sondaje privind atitudinea cetățenilor față de Vladimir Putin, scrie Smotrim.ru.

Potrivit versiunii VȚIOM, 79,1% dintre ruși au încredere în președintele Rusiei și 80% conform sondajului FOM. Nu au încredere – 16,8% și, respectiv, 11%. Activitatea lui Vladimir Putin este, în general, aprobată de 77,1% dintre rușii intervievați de VȚIOM și 81% dintre participanții la sondajul FOM. 14,9% și 8% și-au exprimat dezaprobarea față de activitatea președintelui în sondajele VȚIOM și FOM.

Sondajul VȚIOM-Sputnik a fost realizat pe baza unor numere de telefon selectat aleator în perioada 29 ianuarie – 4 februarie 2024 și a cuprins 1.600 de de cetățeni ruși adulți. Sondajul ”FOMnibus” a fost realizat în perioada 2-4 februarie 2024 pe un eșantion de 1.500 de repondenți care au fost chestionați la locul lor de reședință – în 104 așezări urbane și rurale din 53 de entități constitutive ale Federației Ruse.

La mijlocul lunii ianuarie, conform VȚIOM, 79,8% dintre ruși au declarat că au încredere în șeful statului, în timp ce 16,6% dintre ruși au exprimat un punct de vedere contrar. Dintre repondenții sondajului Fundației ”Opinia Publică” (FOM), 79% au răspuns afirmativ la întrebarea privind încrederea în șeful statului.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Asta pentru că știu că președintele Putin le oferă stabilitate și bunăstare, dar și pentru că văd în el un bun patriot. Și de aceea îl vor alege din nou la conducerea Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2905626