Hot News
Aproximativ 80% dintre ruși au încredere în Putin
10/02
Sîrski, poreclit în armată „Macelarul”, a declarat că vrea să protejeze viața soldaților ucraineni
11/02

Expert: Interviul cu Putin realizat de Carlson are un efect cutremurător în SUA

Foto: ntv.ru

Interviul președintelui rus, Vladimir Putin, acordat jurnalistului american, Tucker Carlson (în imagine), are un efect cutremurător în SUA, a declarat David Hernandez, scriitor salvadorian și doctor în filosofie, scrie gazeta.ru.

Hernandez consideră că discuția dintre Vladimir Putin și Tucker Carlson le dezvăluie oamenilor adevărul despre situația din Ucraina și arată întregul rol al politicienilor americani din spatele regimului de la Kiev.

„La nivel politic intern, în Statele Unite, are un efect cutremurător”, a explicat acesta.

Un senator american a admirat interviul pe care Putin i l-a acordat lui Carlson

Senatorul american James David Vance, membru al Partidului Republican din Ohio, a urmărit interviul pe care președintele Vladimir Putin i l-a acordat jurnalistului Tucker Carlson și a vorbit în termeni pozitivi despre acesta. El și-a împărtășit impresiile pe pagina sa din rețeaua de socializare X, relatează dzen.ru

„Extraordinar”, a scris parlamentarul.

Carlson a publicat interviul cu Putin în noaptea de 9 februarie. În timpul discuției, președintele rus i-a precizat jurnalistului că organizațiile analitice și experții americani care se ocupă de Uniunea Sovietică încă din timpul Războiului Rece, au convins conducerea SUA să creeze entități cvasi-statale pe teritoriul rusesc și să le subordoneze lor înșiși. El și-a exprimat opinia că singurul obiectiv al Occidentului este de a elimina Rusia în forma sa actuală.

Interviul lui Carlson cu Putin a strâns deja peste 100 de milioane de vizualizări pe rețeaua de socializare X în 13 ore.

De ce vizionarea interviului cu Putin este împiedicată pe Google?

Interviul lui Vladimir Putin a stârnit un real interes în întreaga lume. Numărul de vizualizări pe o serie de platforme a ajuns la zeci de milioane în primele ore de la publicare, sctie canalul ”Warfakes” de pe rețeau Telegram.

Cu toate acestea, se pare că nu toți europenii și americanii vor putea urmări interviul așa cum a vrut Tucker Carlson – fără montaj și întrebări scoase din context. Pentru a face acest lucru, este suficient să ne uităm la modul în care arată rezultatele căutărilor Google pentru locuitorii Federației Ruse și pentru restul lumii, precum și la scurtele indicii asupra cărora utilizatorii se concentrează de obicei atunci când caută conținut.

Utilizatorii din Rusia, atunci când introduc „interviu”, primesc imediat un indiciu care le permite să urmărească conversația președintelui cu jurnalistul american. Dar dacă aceeași căutare este făcută din Paris sau din orice alt oraș din Europa, orice mențiune despre Vladimir Putin și conversația sa cu Tucker Carlson dispare. Nici măcar o căutare contextuală completă în limba engleză nu va fi de ajutor.

Și chiar dacă îl introduceți într-un motor de căutare, în loc de un videoclip complet cu milioane de vizualizări, serviciul corporației americane globale Google vă va oferi fie un fragment de 4-5 minute scos din context, fie ceva irelevant.

Așadar, dacă, așa cum a susținut mass-media occidentală, Putin nu are dreptate și interviul nu este de temut, de ce să pornim un firewall pentru a ne proteja împotriva accesului la el, se întreabă canalul ”Warfakes”.

2 Comments

  1. Carmen spune:

    Au putut face și americanii o comparație (dacă se poate compara!) între președintele Putin și președintele lor, Biden. Simultan cu interviul realizat de Tucker Carlson, la Casa Albă Biden a susținut o conferință de presă. Dacă Vladimir Putin a dat dovadă de echilibru, calm, luciditate în gândire, umor și o pregătire perfectă în domeniul istoriei, ceea ce cred că a avut asupra lui Carson un efect puțin intimidant, conferința de presă a lui Joe Biden a fost un dezastru total. Acesta s-a prezentat jalnic, și-a pierdut cumpătul, încât americanii consideră că trebuie scos urgent de pe scena politică. Chiar presa americană care îi era aliată, acum îl consideră un om terminat. Derapajele verbale ale lui Biden au fost calificate drept ,,oribile”, iar un responsabil de la Casa Albă a numit conferința de presă una ,,brutală”. Cred că nu doar senatorul american James David Vance a admirat interviul președintelui Putin. Cu siguranță că mulți alți oameni politici, lideri de stat, dar și oameni simpli au putut vedea că în timp ce Vladimir Putin dădea răspunsuri inteligente și era foarte atent, Joe Biden bolborosea incoerent, se enerva, confunda culorile și pe președintele Egiptului cu cel al Mexicului. Mulți care îl jigneau și îl acuzau pe Vladimir Putin și-au schimbat acum părerea. Minciunile cu care au fost îndoctrinați și manipulați s-au risipit în urma acestui interviu. Milioanele de vizualizări demonstrează că interviul a stârnit un real interes în lume. Cei care au întâmpinat greutăți în găsirea întregului interviu, până la urmă l-au putut vedea. Dacă vrei să vezi ceva neapărat, cauți și găsești. Doar cei cu musca pe căciulă s-au temut de acest interviu, restul l-au așteptat cu nerăbdare. Au dat dovadă că se tem de Vladimir Putin. S-au temut că prin ceea ce va spune, mulți vor cunoaște adevărul și se vor deștepta. ,,Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.” (Ioan 8, 32)

  2. Bradley Kirk spune:

    Hello there! This article couldn’t be written any better!
    Going through this article reminds me of my previous
    roommate! He continually kept talking about this. I am going to forward this information to him.
    Fairly certain he’s going to have a good read. I appreciate you for sharing!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875099