Hot News
Sîrski, poreclit în armată „Macelarul”, a declarat că vrea să protejeze viața soldaților ucraineni
11/02
Presa străină despre interviul acordat de Putin lui Tucker Carlson
11/02

Simonian a făcut bilanțul dialogului purtat de Carlson cu Putin

Margarita Simonian/ Foto: fishki.net

Interviul acordat de președintele rus Vladimir Putin jurnalistului american Tucker Carlson a arătat că Rusia este pregătită pentru negocieri, dar în condițiile ei, a apreciat, pe canalul său de pe rețeaua Telegram, redactorul șef al postului de televiziune RT, Margarita Simonian. Potrivit spuselor sale, problema este că rușii sunt imposibil de învins pe câmpul de luptă, relatează Rambler.ru.

„Iar pentru noi, esențialul acestui interviu este că Rusia este pregătită pentru negocieri, dar în condițiile noastre. Pentru că este imposibil să fim învinși pe câmpul de luptă”, a scris ea.

Comentând semnificația interviului pentru Carlson însuși, Simonian a estimat că jurnalistul țintește marea politică. În opinia ei, întrebările pe care le-a adresat președintelui rus au fost exprimate tocmai pentru a „a-i împunge pe concurenți”.

Serviciul de presă al Kremlinui a publicat interviul președintele Putin. Pe lângă înregistrarea video fără traducerea în engleză suprapusă, pe site a fost postată transcrierea completă a interviului. Înregistrarea este disponibilă și pe site-ul personal al jurnalistului, pe canalul său de YouTube și pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Twitter (X), dar pe acestea discursul președintelui rus este tradus complet în engleză pentru confortul publicului.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    A fost un interviu excepțional, în care președintele Putin a dominat tot timpul. Și-a exprimat punctul de vedere și politica pe care o duce, tocmai pentru a fi cunoscute lumii întregi. Orice l-ar fi întrebat Carlson, ar fi avut răspunsul potrivit și bine documentat. Vladimir Putin a fost și este deschis mereu negocierilor, a spus-o de atâtea ori. Dar întreb: cu cine să negocieze, spuneți-mi un lider de stat din Occident sau din SUA care s-ar ridica la nivelul președintelui Putin? Majoritatea lor sunt mediocri, incapabili să-și conducă țările, slab pregătiți, imaturi. Și pentru că sunt la un nivel atât de jos al pregătirii lor profesionale, nu sunt capabili să poarte un dialog, o negociere. Cu ei vreți să negocieze Vladimir Putin? Este ca și cum ar vorbi cu pereții! Priviți și la domnul Serghei Lavrov, care este un diplomat prin excelență, un om inteligent, bine pregătit. Care diplomat occidental sau american i-ar putea face față? Doar simpla lui prezență intimidează! Când se va ivi un președinte capabil în Occident sau în SUA, care se va ridica la nivelul președintelui Putin, atunci se pot purta negocieri în condițiile Rusiei. Destul au ponegrit Rusia și pe președintele ei, destul a îndurat poporul rus umilințe, invazii din partea altor popoare (mongoli, francezi, nemți), destui ruși au murit pentru a păstra această țară unită. Acum Rusia este din nou puternică, are un conducător puternic și este înconjurat de oameni puternici. ,,Cine a reușit să supraviețuiască trebuie să aibă forța de a ține minte.” (Alexander Ivanovici Herzen)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875121