Hot News
Maria Zaharova: Lui Biden îi este dragă nu pacea, ci ISIS
25/03
Putin: Trebuie răspuns la întrebarea cine a ordonat atacul de la Crocus
26/03

Atacul de la Crocus. Teroriștii nu aveau cum să ajungă în Belarus

Foto: Telegram/ t.me/warfakes

Fake: Pe canalele ucrainene ale rețelei Telegram se afirmă că teroriștii care au împușcat oameni în centrul comercial Crocus City Hall plănuiau să se ascundă în Belarus, scrie Voina s feikami (t.me/warfakes).

Adevăr: A eșuat lamentabil altă încercare a propagandei de la Kiev de a-și dovedi neimplicarea în atacul terorist. Pe baza înregistrărilor disponibile cu reținerea teroriștilor, utilizatorii rețelei de socializare au stabilit cu precizie locul unde acest lucru s-a întâmplat.

Și anume pe autostrada M-3 „Ucraina”, la sud-est de orașul Briansk. Dacă infractorii plănuiseră să ajungă la granița cu Belarus, ar fi trebuit să iasă mai devreme de pe autostradă și, rulând pe șoseaua de centură a orașului Briansk, să ajungă pe autostrada A-240 care duce la granița cu Belarus. Mergând mai departe pe M-3, teroriștii nu aveau nici o posibilitate de a întoarce spre Belarus.

Președintele Rusiei a prezentat datele serviciilor speciale privind traseul de deplasare urmat de teroriști: „Toți cei patru executanți direcți ai atacului terorist, toți cei care au tras, care au omorât oameni, au fost găsiți și reținuți. Ei au încercat să fugă și se deplasau în direcția Ucrainei, unde, potrivit datelor preliminare, partea ucraineane le pregătise o fereastră pentru a trece granița de stat”, a spus Vladimir Putin.

Voina s feikami menționează, în context, că toate argumentele folosite de mass-media occidentale în încercarea de a abate suspiciunea de comitere a atacului terorist de la serviciile speciale ucrainene arată cât se poate de neserios și sunt sub orice critică.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cei patru teroriști (tadjici, wahhabiți sau ce or fi ei), probabil pescuiți de pe câmpul de luptă din Siria și antrenați de CIA și MI6, au lucrat în numele SBU-ului ucrainean. Sunt convinsă că FSB-ul își va face datoria și va obține de la acești patru nemernici informații de care acum nu vor să-și aducă aminte. Își vor aminti ei și ce-au visat acum 10 ani! Dacă la început Zelenski și alți idioți din anturajul său au învinovățit Rusia, apoi Kamala a apărat vehement Ucraina și a acuzat ISIS, acum vin cu varianta Belarus, ca și cum ar acuza această țară că e implicată în masacru. Secretarul Consiliului de Securitate Națională și Apărare al Ucrainei, Oleksiy Danilov, a fost suficient de idiot încât să declare la televiziunea ucraineană că ,,Le vom oferi rușilor acest tip de distracție mai des.” Asta nu înseamnă că a confirmat, practic, că Ucraina e implicată, că e opera psihopaților de la conducerea țării? Când ești prost, atunci ești prost-grămadă. Să nu neglijăm faptul că Kyrylo Budanov este cel mai important agent al CIA la Kiev. Nu se vor opri. Ieri au fost declanșate alerte cu bombe în Moscova (aeroportul Sheremetyevo) și Sankt Petersburg (un centru comercial).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875089