Hot News
„O istorie sângeroasă”. Nikolai Patrușev a explicat ce a devenit NATO în 75 de ani
03/04
MAE: „Marcând cu fast” doi ani de la înscenarea de la Bucea, Kievul încearcă să distragă atenția lumii de la front
04/04

Rușii au înțeles unde își pot făuri o viață bună

Anatoli Vasserman/ Foto: RIA Novosti

Îmbunătățirea radicală a situației din Federația Rusă comparativ cu țările unde intenționează, de regulă, să meargă, dar și persecutarea în străinătate a cetățenilor țării noastre, au afectat dorința rușilor de a locui în străinătate, a declarat pentru publicația Vzgliad publicistul Anatoli Vasserman, membru al Comitetului Dumei de Stat, explicând datele conform cărora numărul celor care vor să se mute definitiv peste hotare a atins cel mai scăzut nivel din 1991.

Centrul național pentru Studierea Opiniei Publice (VȚIOM) a realizat un sondaj, care a scos la lumină faptul că majoritatea absolută a persoanelor intervievate (93%) nu iau în calcul pentru sine ideea de a se stabili permanent peste hotare.

Potrivit expertului, acum, când a crescut numărul oamenilor care înțeleg că nu prea poți trăi bine de unul singur fără țara ta, se vor depune mai multe eforturi pentru dezvoltarea activă a țării noastre. „Cu cât mai puțini oameni vor dori să fugă undeva, cu atât vor apărea mai multe motive de a rămâne acasă”, este convins Vasserman.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Cum ai putea dori, ca rus, să stai departe de Rusia, această țară fascinantă? Rusia, cu zăpezile ei, cu pădurile, cu mestecenii, cu apele, cu întinderile nesfârșite ale câmpiei, cu minunatele ei biserici, cu arhitectura și întreaga ei cultură, cu istoria ei fabuloasă, cu atâtea bogății, cu atâta frumusețe, cu un bun conducător… Ce ai putea dori mai mult? Admirată și râvnită, dușmanii ei stau și privesc cu ochi lacomi la ea, așa cum au făcut dintotdeauna. Păzitoarea credinței adevărate, Rusia este un pământ sacru, iubit de Dumnezeu. În lumea asta nebună, decadentă și imorală, ea este un adevărat refugiu. Readusă la măreția și demnitatea ei de către președintele Putin, poporul rus și-a dat seama că este mult mai bine în Rusia decât în oricare altă parte a lumii. Rusia este neînțeleasă de unii, dar așa cum scria poetul Fiodor Ivanovici Tiutcev, ,, În Rusia nu poți decât să crezi” (V Rossii mojno tol’ko verit’).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2904895