Hot News
La ONU, Rusia a cerut Israelului „să ia un exemplu” de la Iran și să renunțe la escaladare
15/04
Armata rusă i-a atacat pe mercenarii francezi în Slaviansk
16/04

Un dosar penal pentru finanțarea terorismului

Foto: cont.ws

Comitetul de Investigație al Rusiei a anunțat deschiderea unui dosar penal în temeiul articolului privind finanțarea terorismului. Printre suspeți figurează și renumita, pentru scandalurile în care a fost implicată, companie ucraineană Burisma, care l-a avut în consiliul director pe fiul președintelui Statelor Unite, Hunter Biden, scrie Ukraina.ru.

Burisma este cunoscută în Ucraina de mult timp. În 2016, procurorul general al Ucrainei, Viktor Șokin, a deschis o anchetă anticorupție împotriva companiei. După care la Kiev a venit Biden-tatăl. Și din ordinul lui a fost destituit enervantul procuror Șokin.

Biden s-a lăudat mai târziu cu acest fapt. Ancheta împotriva lui Burisma a fost mușamalizată. Familia prezidențială Biden a câștigat milioane de dolari prin compania Burisma.

Dar să mai devii și sponsor al teroriștilor care ucid ruși, este dincolo de orice. Toate detaliile acestui caz scandalos sunt publicate de presa rusă.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    În anumite cazuri, cum este acesta, când răutatea și fărădelegea depășesc puterile oamenilor de a le pune capăt, doar intervenția lui Dumnezeu le poate rezolva. Biden: așa tată, așa fiu, așa popor. ,,Când un conducător ascultă de cuvinte mincinoase, toți slujitorii săi sunt răi.” (Pilde 29, 12)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2849613