Hot News
Cei mai mari înotători ai lumii pregătesc un proces de milioane de dolari împotriva WADA
28/04
Ambasador lituanian, despre pregătirea unui atac asupra Podului Crimeii
28/04

Presa din India a observat ceva suspect cu Zalujnîi

Valeri Zalujnii/ Foto: rbc.ru

Este suspectă absența din spațiul public a fostului comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi, a constatat postul de televiziune indian WION.

După cum amintește sursa citată, fusese planificat ca fostul comandant șef să fie numit ambasador al Ucrainei la Londra, dar absența lui din spațiul public este suspectă. Nimeni nu l-a văzut pe Zalujnîi în ultimele săptămâni, a menționat postul indian de televiziune.

Circulă, de asemenea, speculații, potrivit cărora Zalujnîi ar fi fost ucis împreună cu alți ofițeri ucraineni de rang înalt.

Anterior, consilierul șefului Biroului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, a anunțat că fostul comandant șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi și fostul secretar al Consiliului Național de Securitate și Apărare, Aleksei Danilov au fost numiți ambasadori ai Ucrainei, pentru a fi evitate speculațiile legate de activitatea lor după destituirile din funcțiile pe care le-au avut.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Probabil că a fost lichidat. Zelenski l-a considerat un rival, stăpânii anglo-americani au văzut în el un rebel neascultător, așa că n-a mai corespuns ideologiei lor. Puteau să-l numească ambasador și pe Marte, că tot aia era. Au vrut să-i închidă gura la propriu sau la figurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2854019