Hot News
Ivan Zemlianski, 13 ani/ Foto:
La 13 ani, jucătorul de șah Zemlianski este cel mai tânăr mare maestru din istoria Rusiei
22/05
SVR: SUA vor să se implice în ancheta asupra tentativei de omor a lui Robert Fico
22/05

Zaharova, despre versiunea Times privind legătura dintre Moscova și tentativa de asasinare a lui Robert Fico: Demență

Foto: sevastopol.su

Versiunea lansată de publicația britanică The Times conform căreia Rusia s-ar afla, chipurile, în spatele tentativei de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico este dementă, a declarat reprezentanta oficială a MAE rus, Maria Zaharova, scrie RIA Novosti.

Într-o postare pe canalul ei de pe rețeaua Telegram, diplomatul a atras atenția asupra faptului că The Times a devenit primul mijloc de informare în masă care, prin vocea corspondentului său la Bratislava, Peter Conradi, a dat vina pe Moscova pentru cele întâmplate.

Zaharova este de părere că aceste declarații sunt ”un acces de demență”.

„Într-un astfel de ziar până și un pește uscat este periculos să învelești, pentru că înnebunește peștele”, a descris diplomatul impresiile sale despre articolul din The Times.

1 Comment

  1. Carmen spune:

    Era de așteptat să acuze Rusia, chiar am spus acest lucru într-un comentariu. Dacă ar fi să ne luăm după declarațiile publicației britanice The Times care, cu siguranță ne crede cretini, ar fi trebuit să ne uităm urât spre Rusia fără să mai citim alte ziare, fără să ne mai intereseze părerea celor acuzați, fără să gândim logic, cu propria noastră minte. Dar ne-am încăpățânat să nu fim niște fraieri la cheremul ziarelor de doi bani și ne-am permis să constatăm că sus numita publicație britanică minte cu nerușinare și nu merită crezare. Este savuroasă replica doamnei Zaharova cu peștele învelit în ziar. Super!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2875077