Hot News
Parlamentní listy (Cehia): ”Un război chiar în UE, posibil, anul acesta. Pacea prelungită se sfârșește” – declarațiile dure ale analistului Visingr
18/01
Reținerea lui Navalnîi la aeroportul Șeremetievo: FSIN, despre motivele acesteia 
18/01

Serghei Lavrov a dezvăluit scopul declarațiilor Occidentului privind reținerea lui Navalnîi

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov/ Foto: Serviciul de presă al MAE Rus/ TASS

Ministrul de Externe, Serghei Lavrov, consideră că scopul declarațiilor țărilor occidentale cu privire la reținerea lui Navalnîi, în Rusia, este de a abate atenția de la criza în care se află modelul liberal de dezvoltare.

Anterior, țările UE și SUA au condamnat acțiunile autorităților ruse și au solicitat eliberarea imediată a politicianului de opoziție.

”Chiar se simte cu ce bucurie se fac comentariile pe această temă, parcă au fost copiate la indigo, în materie de bucurie – pentru că aceasta le dă politicienilor occidentali posibilitatea de a crede că ei pot, în acest mod, să abată atenția de la criza în care se află modelul liberal de dezvoltare”, a spus ministrul. ”Cred că nu trebuie căutate pretexte externe pentru a-și justifica acțiunile sau pentru a deturna atenția de la cele mai grave probleme și de la crizele proprii. Dimpotrivă, trebuie să joci cinstit și, în cooperare internațională, cinstită și egală, să cauți posibilități pentru a-ți rezolva propriile tale probleme”.

Vom reveni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vizitatori website: 2898956